Massasjeterapi

Muskelterapeuten har fokus på å løse opp i spenninger i muskulatur ulike steder i kroppen.

Muskelterapeuter hos Torp&Co

Massasjeterapeut

Barbara Rzewuska

Massasjeterapeut

Michael Kristiansen

Massasjeterapeut

Mindaugas Kuprys

Massasjeterapeut | Daglig leder

Christian Torp

Muskelterapi og massasje er behandlingsteknikker med lange tradisjoner. Spenninger kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling, feilbelastning eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær.

Muskelterapeuten benytter ulike former for massasje for å løse opp spenninger i muskulaturen, og på denne måten reduseres smerter, anspenthet og låsninger. Ulike former for massasje fra en muskelterapeut er en nyttig behandlingsmetode for å bekjempe muskelspenninger, og har stor betydning for velvære for kropp og sjel. Regelmessig muskelterapi av en muskelterapeut fører dessuten til økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedret koordinasjon.

Avhengig av dine plager benytter muskelterapeuten ulike grep og behandlingsteknikker alene eller i kombinasjon. Muskelterapeutene har et tett samarbeid med de øvrige profesjonene på klinikken, og henviser ofte internt ved behov for ytterligere undersøkelser og behandlingssamarbeid.

Behandling fra en muskelterapeut kan være et effektivt virkemiddel for muskelspenninger, og har stor betydning for velvære for kropp og sjel. Regelmessig muskulær behandling fra en muskelterapeut kan også føre til økt lymfesirkulasjon, lavere blodtrykk, økt stresstoleranse, høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedret koordinasjon. Alle våre muskelterapeuter samarbeider tette med kiropraktor og fysioterapeut for å sikre at du og dine plager blir ivaretatt på best mulig måte.

Hva behandler en muskelterapeut?

Nedsatt blodsirkulasjon

De fleste plager vil kunne behandles av flere av våre terapeuter, uavhengig av hvilken profesjon de har. Terapeutene har ulik tilnærming og vil bruke ulike behandlingsteknikker.

Usikker på hvilken behandlingsform som er riktig for din plage? Ta gjerne kontakt med oss, så guider vi deg i riktig retning.

Vi behandler også:

Relevante artikler

The Conduit medlemskap

Slik unngår du beinhinnebetennelse!

Schlatters sykdom

Book en konsultansjon hos oss i dag