Fysioterapi

En fysioterapeut kan hjelpe deg med smerter, skader, plager og vondter i muskel-og skjelettsystemet. 

Fysioterapeuter hos Torp&Co

Fysioterapeut

Anette Sjong Mathisen

De aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt opplevd smerter i kroppens muskler og ledd – alt fra smerter i nakke, skuldre og rygg, til tennisalbue, løperkne, hopperkne eller hælsmerter. Noen ganger kommer smertene snikende, for eksempel på grunn av dårlig ergonomi eller feilbelastning, og noen ganger oppstår en plutselig skade hvis du faller eller sklir, eller når du løfter eller vrir.

Vi fysioterapeuter kan behandle de fleste pasienter med problemer, ubehag eller smerter i muskel- og skjelettapparatet, men også problemer knyttet til sykdommer (for eksempel MS, Revmatisme, Parkinson etc.) eller problemer med nervesystemet, sirkulasjonssystemet og luftveiene. Vi jobber også med rehabilitering og behandling av problemer eller dysfunksjoner etter operasjoner eller brudd.

Vi fysioterapeuter hjelper deg med dine problemer, ofte ved hjelp av behandling, bevegelse og trening i ulike former. Du kan kontakte oss ved å booke time på vår nettside eller ved å ringe og avtale en tid som passer. Du kan også få henvisning fra lege.

Vi har heis og trinnfri inngang til vår klinikk og treningsstudio.

Hva behandler en fysioterapeut?

En fysioterapeut behandler de aller fleste problemer som stammer fra muskel- og skjelettapparatet.

FORBEREDELSE
Du trenger ikke forberede deg på noen spesiell måte for et besøk hos fysioterapeuten. Noen ganger kan du trenge treningstøy, men vi vil i så fall informere om dette i forkant.

UNDERSØKELSE
Fysioterapeuten undersøker blant annet hvordan du beveger deg, om og hvor du har smerter, hvordan leddene fungerer og hvordan styrken i musklene fungerer.

BEHANDLING
Behandlingen er basert på dine symptomer og på den vurdering undersøkelsen har ført til. Våre fysioterapeuter arbeider med rehabilitering, treningsveiledning og tilpasset fysisk aktivitet for å forbedre eller gjenopprette din funksjonsevne og helse. Vi finner rehabiliteringsøvelser tilpasset deg og legger opp en langsiktig plan.

Vi jobber også med fysikalsk massasje for sener, bindevev og muskler, dette for å hjelpe såre og spente muskler til å slappe av. Vi bruker ulike teknikker som tøyninger, triggerpunktbehandling, ultralyd, dry needling, teiping og lignende, og tilpasser alltid pasientens behov.

TRENINGSUTSTYR
Hos Torp&Co har vi et privat treningsstudio med alt utstyr du trenger for best mulig trening og rehabilitering.

ANTALL BEHANDLINGER
En fysioterapitime hos oss tar 30-60 minutter. Hvert individ er unikt, og det samme er deres skader og problemer. Det varierer derfor hvor mange behandlinger som trengs.

TIPS OG RÅD
Vi gir deg også råd om hva du selv kan gjøre for å redusere smertene og hvordan du best kan bruke kroppen når du har vondt. For eksempel hvordan du kan sitte, sove, gå, stå eller endre holdning for å få mindre smerter.

VI JOBBER I TEAM
Hos oss samarbeider fysioterapeutene tett med kiropraktorer, osteopater og personlige trenere. Ofte kan det være behov for en tverrfaglig tilnærming, hvor flere terapeuter og trenere jobber i fellesskap for å skape et best mulig resultat. Vi ønsker alltid å finne frem til den behandlingen som gir deg best mulig resultater.

Behandlingen fra Torp&Co forebygger belastningsskader og stress. Vi på Snøhetta setter pris på jobben Torp&Co gjør, både selve behandlingstilbudet, samt tilleggsverdien knyttet til veiledning og råd om øvelser.

Anne Cecilie Haug, Snøhetta AS

Vi i Foll Reklame er strålende fornøyd med bedriftsavtalen vi har med Torp & Co. Våre medarbeidere har stressende arbeidsdager med intens jobbing foran skjerm, og det å få løsnet opp i vonde og stive muskler uten å måtte forlate arbeidsplassen er noe de ansatte har stort utbytte av

Ståle A. Møystad Østhaug, Foll Reklame

De ansatte i Carnegie er veldig fornøyde med avtalen vi har inngått med Torp&Co Klinikken. Interessen for behandlinger har vært så stor at vi måtte øke antall behandlingsdager fra 2 til 6 ganger per måned. I vår bransje blir det lange dager foran pc’n og mange sliter med muskel – og belastningsskader. Massasjebehandlingen vi får fra Torp&Co virker både reparerende og forebyggende. Vi kan gi våre beste anbefalinger!

Christine Eriksen, Carnegie

I en hverdag med høye skuldre, høyt tempo og stress, er det fint å kjenne på kroppen hvordan det står til minst en gang i måneden. Takket være Torp & Co har jeg og ansatte fått en bedre hverdag og noe å se frem til. Behandlingene har gitt en forebyggende effekt og høynet fokus på egen kropp - dropp iPad til de ansatte, kjøp heller massasje!

Solhaug Laska, Daglig leder Bleed reklamebyrå

Kan ikke få takket deg nok Anette for jobben du gjør for meg. Jeg merker tydelig fremgang i livskvaliteten bare på de få timene vi har hatt med trening!

Hallvar

Behandlingen jeg får hos Heidi kan ikke måle seg meg noe annen behandling. Jeg er takknemlig for alle år med supergod behandling og anbefaler henne til alle jeg kan!

Camilla

Etter å ha hatt vondt i nakken i lengre tid gikk jeg til Hans Wilhelm hos Torp&Co for behandling. Allerede etter første behandling merket jeg stor forskjell! Hans Wilhelm er veldig dyktig og hyggelig, og jeg anbefaler ham på det sterkeste.

Tale

Vi i Yara har hatt stor glede av å delta på digital Live trening med dyktige spesialister fra Torp&co det siste året. I en tid hvor de fleste har jobbet fra hjemmekontor, har dette vært et herlig avbrekk i arbeidsdagen, terskelen for å delta har vært lav, og tilpasset hver og ens fysiske form. Treningen har utvilsomt hatt en positiv effekt på forebygging av belastningsskader, samt økt trivsel til de som deltar, ofte over 100 personer verden over!

Vegard Lien, Yara International

Jeg opplever at Heidi har høy faglig kompetanse, tenker helhetlig og framstår som veldig trygg.

Lene

I love it! 10/10! Generally a good quality and friendly service! I love it! Competent, very nice, and seems like they care.

Ansatte på Eggs design

Jeg kan ikke få rost Heidi nok for behandlingen jeg har fått av henne. Hun er grunnen til at jeg klarte å gå på beina gjennom to svangerskap sterkt preget av bekkenløsning, prolaps og en ellers sliten rygg. Heidi er veldig dyktig og jeg har full tillit til henne!

Karoline

For oss i Bakken & Bæck er massasjene fra Torp & Co ukens høydepunkt, og det er alltid venteliste for å sikre seg en plass på massasjebenken. Ikke bare løser massasjen opp stive muskler og ledd etter mye stillesittende arbeid, den gir også et fint avbrekk i arbeidshverdagen. Vi er strålende fornøyd med behandlingen vi får av Torp & Co, og anbefaler tjenesten på det varmeste!

Tobias Bæck, Co-Founder & CEO i Bakken og Bæck

Vi har brukt Heidi Prytz i 10 år. Vi har stor respekt for fagkunnskapen hun innehar og den gode og flotte serviceinnstillingen. Vi har derfor valgt å flytte etter henne fra Apexklinikken til Torp&co. Hun har gitt oss treningsveiledning og anbefalt oss fagpersoner i forhold til trening. Vi er KJEMPE fornøyde og gir henne våre beste anbefalinger.

Tone og Raffaelle

Relevante artikler

De gode effektene av hode- og ansiktsmassasje

De gode effektene av hode- og ansiktsmassasje

Tekst: Isabelle NygårdsDagens hektiske livsstil, med overflod av informasjon via internett, sosiale medier og andre kanaler, kan bidra til at nervesystemet vårt blir overbelastet, noe som ofte bidrar til stress og tretthet som følge. Hode- og ansiktsmassasje er ikke...

les mer
Kiropraktor: Førstegangskonsultasjon

Kiropraktor: Førstegangskonsultasjon

Ved en førstegangskonsultasjon hos oss, vil kiropraktoren 1) gå gjennom sykdomshistorikk og hente inn informasjon om tidligere plager, skader og sykdom, samt andre forhold som kan ha innvirkning på dine plager.2) gjennomføre en grundig undersøkelse av...

les mer
Migrene? Ta PIN-testen!

Migrene? Ta PIN-testen!

Lurer du på om du har migrene? Da kan PIN-testen være et nyttig verktøy. I forrige artikkel, om den underdiagnostiserte migrenen, kunne du lese om at hodepine kommer i flere former, og at det som skiller migrenen fra den vanlige hodepinen, er at smerten er intens og...

les mer