Prosjekter

Strong Not Silent 2022

Torp&Co har lyst til å gjøre mer enn å hjelpe stressede nakker og såre rygger, og hvert år setter vi av midler til et utvalgt prosjekt vi ønsker å engasjere oss i – vi kaller det Torp&Co projects. De siste årene har vi, i samarbeid med Mental Helse, satt fokus på psykisk helse gjennom kampanjen Strong Not Silent, noe vi også gjør i år.

Vårt mål er å bidra til mer åpenhet rundt psykisk helse. Budskapet vårt er enkelt, men viktig:

Tror du at noen har det tøft? Spør!
Har du det tøft selv? Snakk om det!

Snakk om det 
Det viktigste du kan gjøre er å spørre de rundt deg hvordan det faktisk går, og selv være åpen om hvordan du egentlig har det.

Still direkte spørsmål. Vær tålmodig. Ikke gi råd, men lytt. Du trenger ikke forstå alt, men vis at du er der for den andre.

Involver deg
Ønsker du å lære mer om kampanjen og hvordan du kan bidra? Følg @strongnotsilent.no på Instagram eller besøk kampanjesiden vår her.

Desto flere som snakker, spør og deler innhold om psykisk helse, jo lettere blir det for de rundt oss å gjøre det samme. 

Book en konsultansjon
hos oss i dag

Relevante artikler

Strong Not Silent 2021

Strong Not Silent 2021

- Hvordan snakke om det som er vanskelig? I mars 2020 lanserte vi, i samarbeid med Mental Helse, kampanje Strong Not Silent for å øke fokuset på menn og psykiske utfordringer. En økende selvmordstrend blant menn gjorde at vi ønsket å engasjere oss med et økt...

les mer
Johanne Killi – Veien til OL

Johanne Killi – Veien til OL

23 år gamle Johanne Killi fra Dombås, er en av verdens beste freeski-utøvere. Nå forbereder hun seg til OL i Beijing i 2022, hvor målet er å vinne gull. Sammen med produsent Kristian Andersen skal vi i Torp&Co bli bedre kjent med freeski-kjøreren, og følge...

les mer
«Strong Not Silent»

«Strong Not Silent»

Det er viktigere enn noen gang å sette søkelyset på forebygging av selvmord blant menn i Norge. I 2019 begikk 674 mennesker selvmord. 472 av disse var menn. Det er en økning på 17% fra året før. Vi kan ikke lengre sitte å se på at mer enn 9 menn tar sitt eget liv hver...

les mer