Prosjekter

Fotballturnering i Mombasa, Kenya

2017: FOTBALLTURNERING FOR BARNEHJEMSBARN

Barn og idrett er i våre øyne en fantastisk kombinasjon og kimen til glede og overskudd både fysisk og psykisk. Vi bestemte oss derfor for å finne et prosjekt som ville gi full pott rundt denne grunntanken. Valget falt på et samarbeid med The Bella Foundation, en liten, veldedig, organisasjon som hjelper barn og unge i Kenya. Et av satsingsområdene er arbeidet for bedre vilkår på flere av barnehjemmene i byen Mombasa, og dette ville vi være med på.

Vi lanserte forslaget om en fotballturnering, og i oktober 2017 ble Torp&Co Fotballturnering sparket i gang. Flere hundre barn og unge fra ulike barnehjem deltok til stor jubel fra både spillere og tilskuere. Ved siden av organiseringen av fotballturneringen, bidro vi med annet nødvendig arbeid på barnehjemmene, samt at vi fikk samlet inn blant annet håndklær, sengetøy og engelske barnebøker før avreise til Kenya.

I 2018 ble turneringen sparket i gang på nytt og det var stort å møte igjen mange av barna fra året før. Det ble lagt ned dugnadsarbeid med vedlikehold og oppussing. Det ble malt og satt opp nye skap på flere av barnehjemmene. Vi bidro også økonomisk til oppgradering av skolemateriell i form av skolebøker, skrivesaker, kalkulatorer og uniformer.  

I 2019 gikk turneringen av stabelen i slutten av november, og med seg i bagasjen hadde The Bella Foundation store mengder med fotballutstyr og fotballsko innlevert av kunder og venner av oss på Torp&Co klinikken. Givergleden var enorm og vi gleder oss over å se den rausheten blant våre kunder og venner!

Book en konsultansjon hos oss i dag

Book time med en av våre spesialister…

Relevante artikler

Trappeløp – spenst, styrke og kondisjon

TRENINGSTIPS

Det er vår og løpetid!

TRENINGSTIPS

Dette skal du tenke på når du skal kjøpe nye joggesko!

Ta kontakt med oss