Prosjekter

The Conduit medlemskap

Torp&Co + The Conduit

Torp&Co ønsker å være mer enn spesialister på muskler og ledd. Derfor er vi glade for å kunngjøre et spennende samarbeid mellom Torp&Co og The Conduit…

The Conduit Oslo, som begynte sin reise i London, har vokst frem som en dynamisk hub for Oslo’s endringsledere, ‘thought leaders’ og innovatører som er ivrige etter å ta fatt på utfordringer vi står ovenfor i samfunnet, økonomien og miljøet.

The Conduit Oslo er designet for å skape et samarbeidsmiljø der mennesker fra ulike sektorer, inkludert anerkjente Nobel prisvinnere og dedikerte samfunnsaktivister, kommer sammen. Dette fellesskapet gir rom for å dele idéer, strategier og innsikt. Ved å fremme en atmosfære hvor kunnskap overføres til handling, gir Conduit Oslo sine medlemmer muligheten til å implementere skalerbare løsninger med reell verdenspåvirkning. Med sine eksepsjonelle programmer og omfattende nettverk, forsterkes samfunnets evne til å aktivt delta i å håndtere globale utfordringer.

I tillegg til enestående programmer og samarbeidsområder, har The Conduit Oslo finner du også restauranter og en underjordisk bar, perfekt for kulinariske nytelser og hyggelige kvelder. Du er også invitert til å delta på våre ukentlige kulturelle arrangementer, designet for å krydre uken din med engasjerende opplevelser. 

For mer informasjon om alt vi tilbyr, les mer om The Conduit her.

Torp&Co ser frem til å være med på å fremme The Conduits visjoner og introdusere dette for våre medlemmer og kunder. Vi gleder oss til spennende prosjekter sammen.

Som Torp&Co member vil medlemsavgiften til The Conduit (verdi: 2500 kr) trekkes fra ved innmelding. Bruk koden ‘TORPCO’

Book en konsultansjon hos oss i dag

Book time med en av våre spesialister…

Relevante artikler

Trappeløp – spenst, styrke og kondisjon

TRENINGSTIPS

Det er vår og løpetid!

TRENINGSTIPS

Dette skal du tenke på når du skal kjøpe nye joggesko!

Ta kontakt med oss