Idrettsspesialist

Idrettsfysioterapi handler om diagnostikk og behandling av skader som har oppstått gjennom trening og aktivitet. Ved å avdekke hvor skaden sitter, samt at vi i fellesskap finner hvorfor/hvordan skaden har oppstått, kan vi skreddersy rehabiliteringen. 

Behandling og trening går ofte hånd i hånd. Behandling bedrer funksjonen, og gode råd om trening og aktivitet gir trygghet til å trene seg tilbake til normalt nivå – og kanskje et enda bedre nivå.

bilde av christian thorbjørnsen

Christian Thorbjørnsen

Fysioterapeut og osteopat D.O

Telefon

+47 924 70 711

E-post

christian.thorbjornsen@torpogco.no

20 års erfaring med toppidrettsutøvere hjelper selvsagt når jeg skal hjelpe aktive folk som har vært uheldige med en skade eller to

Etter 8 år i Trondheim og Rosenborg Ballklubb er jeg tilbake i hovedstaden. Nå er jeg klar for å hjelpe deg med behandling og trening slik at du kan få en friskere og bedre hverdag.

Jeg er utdannet både fysioterapeut og osteopat, samt har fullført en spesialisering i idrettsmedisin. Med årene har jeg også fått lang erfaring, noe som er nyttig når jeg skal behandle og hjelpe folk med ulike plager. 20 års erfaring med toppidrettsutøvere hjelper selvsagt når jeg skal hjelpe aktive folk som har vært uheldige med en skade eller to. Samtidig vet jeg at livet har mange aspekter, og at den beste måten å få fremgang er å starte akkurat der du er. Første behandling innebærer alltid en grundig undersøkelse.
Vi er alle forskjellige, og har forskjellige behov, men sammen finner vi ut hva som skal til av behandling og trening.