Prosjekter

Verdens største, hjemmelagde vannsklie med loop!

2019 – Hjemmelaget vannsklie med loop og lekedag for store og små!

Livet er til for å leke og ha det moro! Dette er bakgrunnen for at Christian Torp, eier og leder for klinikken, sammen med sin bror Svein Torp, bestemte seg for å bygge en vannsklie hjemme på gården i Maridalen. De ville lage noe rått som de kunne invitere venner og kunder med på!

Første vannsklie ble bygget og testet i 2016 og det har siden den gang vært avholdt et årlig event kalt «Slip`n slide med vannsklie, DJ, grilling og sosial mingling for venner og kunder av Torp&co klinikken.

År for år har sklien blitt videreutviklet med tøffere hopp og høyere avsats. 2019 var året det var på tide å introdusere en loop i sklien. Mye forberedelser måtte gjøres, og det ble lagt ned mange timer med både grave- og snekkerarbeid før loopen og årets sklie endelig kunne testes. Resultatet ble verdens største, hjemmelagde vannsklie med loop og det ble målt krefter opp mot 8 G inni loopen og en fart på 50 km/t.

Solen skinte fra skyfri himmel da årets Slip`n Slide gikk av stabelen og det var aktiviteter for både store og små med lek som hovedfokus.

Sklien med loop hadde krefter opp mot 8 G og 50 Km/t

Book en konsultansjon hos oss i dag

Book time med en av våre spesialister…

Relevante artikler

Trappeløp – spenst, styrke og kondisjon

TRENINGSTIPS

Det er vår og løpetid!

TRENINGSTIPS

Dette skal du tenke på når du skal kjøpe nye joggesko!

Ta kontakt med oss