Ergonomitips | Hverdagstips | Treningstips

7 gode grunner til LIVE pausestrekk!

Muskel- og skjelettplager som vond rygg, stiv nakke og «musearm», er ofte relatert til statisk kontorarbeid og dårlige arbeidsstillinger. Heldigvis kan enkle tiltak og øvelser forebygge eller minske denne type plager. 

Vi tilbyr ”Torp&Co Pausestrekk. 15 minutter med skreddersydd streching for bedrifter. 

  • LIVE Pausestrekk reduserer muskel- og skjelettplager, den største årsaken til sykefravær i Norge. Statisk arbeid gir ofte muskelspenninger, og det finnes mange arbeidsrelaterte årsaker til at belastningsskader og muskelspenninger oppstår og vedvarer. Repeterende bevegelser, tunge løft, stress, dårlig holdning, lite ergonomisk arbeidsplass, statisk arbeid, mye stillesitting og inaktivitet er bare noen av dem.
  • LIVE Pausestrekk gir økt blodsirkulasjon. Anspent muskulatur kan gi klem på årer og vener, som igjen gir dårligere sirkulasjon. Pausestrekk øker blodsirkulasjonen slik at oksygen og næringsstoffer får bedre passasje til musklene, og fører til at avfallsstoffene frigjøres. Spenninger og smerter avtar, og bevegeligheten i muskulaturen øker. 
  • LIVE Pausestrekk bidrar til bedre konsentrasjonsevne, «vekker deg» og gir ny fysisk energi. 
  • LIVE Pausestrekk gir avspenning, og styrker den mentale energien i kroppen. 

  • LIVE Pausestrekk gir et avbrekk i jobbhverdagen, og er noe alle kan være med på uansett utgangspunkt, fysisk form og plager.
  • LIVE Pausestrekk reduserer stress. Pausestrekk er både avstressende og avslappende fordi hormonene endorfin og oxytocin frigjøres gjennom bevegelse og aktivitet. Endorfiner er hormonet for smertelindring og oxytocin er hormonet som gir avslapping. 
  • LIVE Pausestrekk økter trivselen. Rask og effektiv pausestrekk kan øke de ansattes trivsel og produktivitet. Pausestrekk kan skape ekstra god bedriftstilhørighet, og den ansatte føler seg ofte verdsatt og ivaretatt. 

Hvis du er interessert i hva bedriften din kan få ut av Torp&Co LIVE, trening klikk og les her!

Vil du være en bedrift, som både internt og eksternt, signaliserer økt fokus på helse og velvære for dine ansatte? Ta kontakt og kom i gang nå! 

Tlf: Christian Torp 92200237, mail: christian@torpogco.no

Book en konsultansjon
hos oss i dag

Relevante artikler

Tips og triks: Trening etter fødsel

Tips og triks: Trening etter fødsel

Tekst: Isabelle Nygårds Det er mange kvinner som avstår fra å trene under og etter svangerskapet på grunn av frykt for å gjøre noe som potensielt kan være skadelig. Under gir vår fysioterapeut og personlige trener Isabelle deg noen tips som gjør det lettere å komme i...

les mer
Trening under og etter svangerskap: Fordeler

Trening under og etter svangerskap: Fordeler

Tekst: Isabelle NygårdsDet er mange kvinner som avstår fra å trene under og etter svangerskapet på grunn av frykt for å gjøre noe som potensielt kan være skadelig. Men det er faktisk mange fordeler med å være fysisk aktiv under og etter graviditet. En fysioterapeut...

les mer
Styrketrening: Medisinen som bremser aldring

Styrketrening: Medisinen som bremser aldring

Tekst: Isabelle Nygårds Helsedirektoratet skrev nylig at «1 av 3 eldre over 65 år faller hvert år. Fallulykker er den vanligste årsaken til at eldre skader seg». Når du blir eldre vil du miste muskelmasse og dermed bli svakere. Aldring er et uunngåelig faktum, men det...

les mer