Ergonomitips | Hverdagstips | Treningstips

7 gode grunner til LIVE pausestrekk!

Muskel- og skjelettplager som vond rygg, stiv nakke og «musearm», er ofte relatert til statisk kontorarbeid og dårlige arbeidsstillinger. Heldigvis kan enkle tiltak og øvelser forebygge eller minske denne type plager. 

Vi tilbyr ”Torp&Co Pausestrekk. 15 minutter med skreddersydd streching for bedrifter. 

  • LIVE Pausestrekk reduserer muskel- og skjelettplager, den største årsaken til sykefravær i Norge. Statisk arbeid gir ofte muskelspenninger, og det finnes mange arbeidsrelaterte årsaker til at belastningsskader og muskelspenninger oppstår og vedvarer. Repeterende bevegelser, tunge løft, stress, dårlig holdning, lite ergonomisk arbeidsplass, statisk arbeid, mye stillesitting og inaktivitet er bare noen av dem.
  • LIVE Pausestrekk gir økt blodsirkulasjon. Anspent muskulatur kan gi klem på årer og vener, som igjen gir dårligere sirkulasjon. Pausestrekk øker blodsirkulasjonen slik at oksygen og næringsstoffer får bedre passasje til musklene, og fører til at avfallsstoffene frigjøres. Spenninger og smerter avtar, og bevegeligheten i muskulaturen øker. 
  • LIVE Pausestrekk bidrar til bedre konsentrasjonsevne, «vekker deg» og gir ny fysisk energi. 
  • LIVE Pausestrekk gir avspenning, og styrker den mentale energien i kroppen. 

  • LIVE Pausestrekk gir et avbrekk i jobbhverdagen, og er noe alle kan være med på uansett utgangspunkt, fysisk form og plager.
  • LIVE Pausestrekk reduserer stress. Pausestrekk er både avstressende og avslappende fordi hormonene endorfin og oxytocin frigjøres gjennom bevegelse og aktivitet. Endorfiner er hormonet for smertelindring og oxytocin er hormonet som gir avslapping. 
  • LIVE Pausestrekk økter trivselen. Rask og effektiv pausestrekk kan øke de ansattes trivsel og produktivitet. Pausestrekk kan skape ekstra god bedriftstilhørighet, og den ansatte føler seg ofte verdsatt og ivaretatt. 

Hvis du er interessert i hva bedriften din kan få ut av Torp&Co LIVE, trening klikk og les her!

Vil du være en bedrift, som både internt og eksternt, signaliserer økt fokus på helse og velvære for dine ansatte? Ta kontakt og kom i gang nå! 

Tlf: Christian Torp 92200237, mail: christian@torpogco.no

Book en konsultansjon
hos oss i dag

Relevante artikler

Unngå belastningsskader!

Unngå belastningsskader!

I min forrige artikkel ga jeg deg enkle tips og triks for hvordan du lykkes i treningsoppstarten etter ferien, og hvordan du skal holde på de gode vanene utover høsten! Like viktig som treningsmotivasjon, rutiner og kontinuitet, er viktigheten av å unngå...

les mer
Senk ambisjonsnivået og kom i gang med treningen!

Senk ambisjonsnivået og kom i gang med treningen!

Det er ikke så mye som skal til for oppnå helsegevinst. Husk at litt er bedre enn ingen ting! Du titter på treningstøyet, skoene står klare, men du kommer ikke i gang nå heller. Kjenner du deg igjen? Begynn gjerne med å stille deg selv disse spørsmålene: Vil du ha...

les mer
Slik holder du deg aktiv i jula!

Slik holder du deg aktiv i jula!

Det er jul, og det er tiden for sosiale tilstelninger og tradisjoner. God mat og hygge står på menyen, og det skal bli deilig å roe litt ned og nyte tiden inne med god samvittighet. I løpet av høsten har du kanskje bygget deg opp gode rutiner med jevnlig aktivitet og...

les mer