Isabelle Nygårds

FYSIOTERAPEUT | PERSONLIG TRENER

Telefon

E-post

Jeg har alltid syntes at kroppen har vært veldig interessant og spennende, og jeg har derfor valgt å ta flere utdanninger og kurs innen trening og helse, både for å kunne se kroppen fra ulike perspektiver, og for å kunne jobbe helhetlig og tverrfaglig med både det fysiske og det psykiske.

Fysisk aktivitet har alltid falt naturlig for meg, men jo eldre jeg har blitt, jo viktigere har balansen mellom de viktige puslespillbrikkene – trening, kosthold, søvn og restitusjon – blitt for at kropp og sinn skal klare å prestere. Med det mener jeg ikke bare å prestere på trening, men å takle alle hverdagens utfordringer.

Jeg er utdannet fysioterapeut, sportsmassør, personlig trener, kostholdsveileder og mental trener. I tillegg har jeg tatt kurs i dry needling, kinesiotaping, samt kurs om trening under og etter graviditet. Jeg har også tatt et årsstudie i idrett- og helsevitenskap.

Som terapeut og trener er jeg rolig og pedagogisk, strukturert og grundig. For meg er det viktig å fokusere på helheten for å finne årsaken til problemet. Jeg er en god lytter, og gjennom åpen og ærlig dialog samler jeg inn verdifull informasjon om mine klienter, slik at jeg kan skreddersy behandlingen og treningen så godt som mulig.

Jeg er spesielt opptatt av ulike idrettsskader og trening for mødre og gravide. Jeg synes det er veldig viktig å ha god teknikk og lære de grunnleggende bevegelsene på treningssenteret, og jeg underviser teknikk i både vektløfting og styrkeløft. Jeg har egen erfaring innen både utholdenhetsidretter og eksplosive tekniske idretter, så jeg hjelper gjerne om du har en konkurranse eller et løp i tankene.

Jeg har alltid drevet med idrett, alt fra langrenn til turn, men diskoskasting har vært min hovedidrett. Jeg var i mange år en del av det finske juniorlaget i friidrett, og jeg fikk bruke den blå-hvite landslagsdrakten x antall ganger. Etter at jeg avsluttet kastekarrieren endret jeg fokus totalt, og begynte å trene løping. For tiden er jeg en elitemosjonist som liker å delta på ulike løp (fra 10 km til halvmaraton). Jeg takker aldri nei til en fysisk krevende utfordring, så jeg har også gjennomført blant annet Vasaloppet og Lofoten Skyrace.

Ta kontakt så booker vi inn en time!