LIVE Ergo-pausestrekk og styrketrening

Helse – Sosialt – Omsorg

Vi er her for å sørge for at dine ansatte er friske og opplagte til arbeid.

Torp&Co – spesialister på muskel og ledd – har designet et LIVE trenings- og velvære program som man lett kan delta på online. Det er i hovedsak utviklet for å ta vare på helsa til de ansatte, men også for det sosiale i og med at mange i dag har hjemmekontor.

Øktene blir gjennomført LIVE av våre personlige trenere og terapeuter. De guider dere gjennom, og er tilgjengelige i etterkant av timen slik at det er mulig å stille spørsmål eller få gode råd knyttet til ergonomi.

Våre spesialister på Torp&Co bruker ergonomiske teknikker som kan bidra til at de ansatte i din bedrift opplever mindre ubehag og plager.

Muskel- og skjelettplager som vond rygg, stiv nakke og «musearm», er ofte relatert til statisk kontorarbeid og dårlige arbeidsstillinger. Heldigvis kan enkle tiltak og øvelser forebygge eller minske denne type plager.

Vi skreddersyr økter etter deres ønske og tilbyr

Gjør som Yara, Google, Mustad Eiendom, Toyota Norge, NRC – Norwegian Refugee Council, Lesja regnskap AS, Aller Media, DeKode, Accountor, Accenture og NorEngros:

Ta vare på helse til dine ansatte på hjemmekontor med online trening!

Ta kontakt med daglig leder, Christian Torp for mer info:

E-post: christian@torpogco.no

Tlf: 922 00 237

Relevante artikler

Unngå belastningsskader!

Unngå belastningsskader!

I min forrige artikkel ga jeg deg enkle tips og triks for hvordan du lykkes i treningsoppstarten etter ferien, og hvordan du skal holde på de gode vanene utover høsten! Like viktig som treningsmotivasjon, rutiner og kontinuitet, er viktigheten av å unngå...

les mer
Senk ambisjonsnivået og kom i gang med treningen!

Senk ambisjonsnivået og kom i gang med treningen!

Det er ikke så mye som skal til for oppnå helsegevinst. Husk at litt er bedre enn ingen ting! Du titter på treningstøyet, skoene står klare, men du kommer ikke i gang nå heller. Kjenner du deg igjen? Begynn gjerne med å stille deg selv disse spørsmålene: Vil du ha...

les mer
Slik holder du deg aktiv i jula!

Slik holder du deg aktiv i jula!

Det er jul, og det er tiden for sosiale tilstelninger og tradisjoner. God mat og hygge står på menyen, og det skal bli deilig å roe litt ned og nyte tiden inne med god samvittighet. I løpet av høsten har du kanskje bygget deg opp gode rutiner med jevnlig aktivitet og...

les mer