LIVE Ergo-pausestrekk og styrketrening

Helse – Sosialt – Omsorg

Vi er her for å sørge for at dine ansatte er friske og opplagte til arbeid.

Torp&Co – spesialister på muskel og ledd – har designet et LIVE trenings- og velvære program som man lett kan delta på online. Det er i hovedsak utviklet for å ta vare på helsa til de ansatte, men også for det sosiale i og med at mange i dag har hjemmekontor.

Øktene blir gjennomført LIVE av våre personlige trenere og terapeuter. De guider dere gjennom, og er tilgjengelige i etterkant av timen slik at det er mulig å stille spørsmål eller få gode råd knyttet til ergonomi.

Våre spesialister på Torp&Co bruker ergonomiske teknikker som kan bidra til at de ansatte i din bedrift opplever mindre ubehag og plager.

Muskel- og skjelettplager som vond rygg, stiv nakke og «musearm», er ofte relatert til statisk kontorarbeid og dårlige arbeidsstillinger. Heldigvis kan enkle tiltak og øvelser forebygge eller minske denne type plager.

Vi skreddersyr økter etter deres ønske og tilbyr

Gjør som Yara, Google, Mustad Eiendom, Toyota Norge, NRC – Norwegian Refugee Council, Lesja regnskap AS, Aller Media, DeKode, Accountor, Accenture og NorEngros:

Ta vare på helse til dine ansatte på hjemmekontor med online trening!

Ta kontakt med daglig leder, Christian Torp for mer info:

E-post: christian@torpogco.no

Tlf: 922 00 237

Relevante artikler

Torp&Co MEMBERSHIP

Torp&Co MEMBERSHIP

Vil du komme i form og bli sterkere? Eller trenger du hjelp til å forebygge skader, samtidig som du øker treningsinnsatsen? Da er vårt nye medlemskap perfekt for deg! Torp&Co har over 15 års erfaring som spesialister på muskler og ledd, og vårt viktigste fokus er...

les mer
Slik lykkes du med treningen!

Slik lykkes du med treningen!

Det er ikke så mye som skal til for oppnå helsegevinst. Husk at litt er bedre enn ingen ting! Du titter på treningstøyet, skoene står klare, men du kommer ikke i gang nå heller. Kjenner du deg igjen? Begynn gjerne med å stille deg selv disse spørsmålene: Vil du ha...

les mer
Fibromyalgi: Når smertene tar over kroppen.

Fibromyalgi: Når smertene tar over kroppen.

Å leve med fibromyalgi kan være utfordrende, men med riktig behandling er det gode muligheter for å oppnå mindre smerter, bedre funksjon i hverdagen og økt livskvalitet.Denne artikkelen er skrevet av vår osteopat, André Ingebrigtsen. Hva er fibromyalgi? Fibromyalgi er...

les mer