LIVE Ergo-pausestrekk og styrketrening

Helse – Sosialt – Omsorg

Vi er her for å sørge for at dine ansatte er friske og opplagte til arbeid.

Torp&Co – spesialister på muskel og ledd – har designet et LIVE trenings- og velvære program som man lett kan delta på online. Det er i hovedsak utviklet for å ta vare på helsa til de ansatte, men også for det sosiale i og med at mange i dag har hjemmekontor.

Øktene blir gjennomført LIVE av våre personlige trenere og terapeuter. De guider dere gjennom, og er tilgjengelige i etterkant av timen slik at det er mulig å stille spørsmål eller få gode råd knyttet til ergonomi.

Våre spesialister på Torp&Co bruker ergonomiske teknikker som kan bidra til at de ansatte i din bedrift opplever mindre ubehag og plager.

Muskel- og skjelettplager som vond rygg, stiv nakke og «musearm», er ofte relatert til statisk kontorarbeid og dårlige arbeidsstillinger. Heldigvis kan enkle tiltak og øvelser forebygge eller minske denne type plager.

Vi skreddersyr økter etter deres ønske og tilbyr

Gjør som Yara, Google, Mustad Eiendom, Toyota Norge, NRC – Norwegian Refugee Council, Lesja regnskap AS, Aller Media, DeKode, Accountor, Accenture og NorEngros:

Ta vare på helse til dine ansatte på hjemmekontor med online trening!

Ta kontakt med daglig leder, Christian Torp for mer info:

E-post: christian@torpogco.no

Tlf: 922 00 237

Relevante artikler

Kom deg ut, det er vår og løpetid!

Kom deg ut, det er vår og løpetid!

Våren er i gang, sommeren ligger for våre føtter og du er kanskje godt i gang med løping allerede! Eller har du ambisjoner om å komme i gang snart, veldig snart..! Løping er en fantastisk aktivitet som stort sett alle kan få til. Det er lett tilgjengelig, og godt for...

les mer
Hvorfor får jeg vondt i korsryggen?

Hvorfor får jeg vondt i korsryggen?

Murring, stivhet, slitenhet og «et bånd som sitter over nedre del av ryggen» er bare noen av beskrivelsene pasienter bruker om sine korsryggplager. Ryggsmerter er en av hovedårsakene til at pasienter oppsøker både meg og andre terapeuter. Men hvorfor får du vondt i...

les mer