Trening på bedrift med personlig trener

Trening og aktivitet på jobb er viktig! Mange sitter i ro i opptil ni timer hver dag på jobb. Stillesitting er helseskadelig hvis du er lite fysisk aktiv.

Ingen arbeidsplasser er like, og ulike bransjer har ulike behov. Derfor må du og de du jobber med finne fram til en ordning som passer deres arbeidsplass, og som inkluderer flere enn bare de som er aktive fra før.

Sitter dere hele dagen på kontor, trenger dere å bryte opp stillesittingen med pauser hvor dere kan være mer aktiv. Legger du tak eller har et annet fysisk krevende arbeid, trenger du kanskje tid til å trene kondisjon og styrke for å forebygge skader.

Arbeidsmiljøloven sier faktisk at arbeidsgiver har plikt til å fremme fysisk aktivitet blant sine arbeidstakere (hentet fra nettsiden arbeidstilsynet.no) Dette skal gjøres systematisk gjennom bedriftens HMS arbeid.

Vi kan hjelpe dere med fysisk aktivitet og bevegelse på arbeidsplassen. Vi kommer til din bedrift og skreddersyr trening etter deres fasiliteter. Hos oss får du en treningsveileder som ser alle behov, og vet akkurat hva som skal til for å øke aktiviteten og forbedre helsen i din bedrift.

Skreddersy din egen pakke basert på disse tjenestene:

Trening 50 min (inkl oppvarming)

Pausestrekk 15-20 min

Veiledende samtaler (målsetninger, mentale utfordringer)

Team building

Konkurransebasert treningsprogram (Skal dere løpe Holmenkollstafetten?)

Sommerfest, julebord, aktivitetsdager etc (Vi arrangerer en aktivitet i samsvar med festen)

Ønsker du PT tjenester på arbeidsplassen?

For priser og andre henvendelser ta kontakt

Christian Torp

Tlf.: 922 00 237

E-post: christian@torpogco.no

Relevante artikler

De gode effektene av hode- og ansiktsmassasje

De gode effektene av hode- og ansiktsmassasje

Tekst: Isabelle NygårdsDagens hektiske livsstil, med overflod av informasjon via internett, sosiale medier og andre kanaler, kan bidra til at nervesystemet vårt blir overbelastet, noe som ofte bidrar til stress og tretthet som følge. Hode- og ansiktsmassasje er ikke...

les mer
Når det er skøyteglatt i gatene…

Når det er skøyteglatt i gatene…

Her er tipsene som redder deg på glattisen! SØRG FOR GODE SKOMange tror at sko med dype mønstre gir best feste på isen, noe som ikke nødvendigvis er tilfellet. Gummisåle er det beste på glatt føre, gjerne en seig en. Det vil gi deg godt grep på glatt føre. Brodder er...

les mer
Tre tips for en sunnere jul

Tre tips for en sunnere jul

Tekst: Isabelle Nygårds Det er jul, og det er tiden for sosiale tilstelninger og tradisjoner. I løpet av høsten har du kanskje bygget deg opp gode rutiner med jevnlig aktivitet og mosjon, og du er litt spent på hvordan du skal klare å opprettholde dette i jula. Her er...

les mer