Trening på bedrift med personlig trener

Trening og aktivitet på jobb er viktig! Mange sitter i ro i opptil ni timer hver dag på jobb. Stillesitting er helseskadelig hvis du er lite fysisk aktiv.

Ingen arbeidsplasser er like, og ulike bransjer har ulike behov. Derfor må du og de du jobber med finne fram til en ordning som passer deres arbeidsplass, og som inkluderer flere enn bare de som er aktive fra før.

Sitter dere hele dagen på kontor, trenger dere å bryte opp stillesittingen med pauser hvor dere kan være mer aktiv. Legger du tak eller har et annet fysisk krevende arbeid, trenger du kanskje tid til å trene kondisjon og styrke for å forebygge skader.

Arbeidsmiljøloven sier faktisk at arbeidsgiver har plikt til å fremme fysisk aktivitet blant sine arbeidstakere (hentet fra nettsiden arbeidstilsynet.no) Dette skal gjøres systematisk gjennom bedriftens HMS arbeid.

Vi kan hjelpe dere med fysisk aktivitet og bevegelse på arbeidsplassen. Vi kommer til din bedrift og skreddersyr trening etter deres fasiliteter. Hos oss får du en treningsveileder som ser alle behov, og vet akkurat hva som skal til for å øke aktiviteten og forbedre helsen i din bedrift.

Skreddersy din egen pakke basert på disse tjenestene:

Trening 50 min (inkl oppvarming)

Pausestrekk 15-20 min

Veiledende samtaler (målsetninger, mentale utfordringer)

Team building

Konkurransebasert treningsprogram (Skal dere løpe Holmenkollstafetten?)

Sommerfest, julebord, aktivitetsdager etc (Vi arrangerer en aktivitet i samsvar med festen)

Ønsker du PT tjenester på arbeidsplassen?

For priser og andre henvendelser ta kontakt

Christian Torp

Tlf.: 922 00 237

E-post: christian@torpogco.no

Relevante artikler

Torp&Co MEMBERSHIP

Torp&Co MEMBERSHIP

Vil du komme i form og bli sterkere? Eller trenger du hjelp til å forebygge skader, samtidig som du øker treningsinnsatsen? Da er vårt nye medlemskap perfekt for deg! Torp&Co har over 15 års erfaring som spesialister på muskler og ledd, og vårt viktigste fokus er...

les mer
Slik lykkes du med treningen!

Slik lykkes du med treningen!

Det er ikke så mye som skal til for oppnå helsegevinst. Husk at litt er bedre enn ingen ting! Du titter på treningstøyet, skoene står klare, men du kommer ikke i gang nå heller. Kjenner du deg igjen? Begynn gjerne med å stille deg selv disse spørsmålene: Vil du ha...

les mer
Fibromyalgi: Når smertene tar over kroppen.

Fibromyalgi: Når smertene tar over kroppen.

Å leve med fibromyalgi kan være utfordrende, men med riktig behandling er det gode muligheter for å oppnå mindre smerter, bedre funksjon i hverdagen og økt livskvalitet.Denne artikkelen er skrevet av vår osteopat, André Ingebrigtsen. Hva er fibromyalgi? Fibromyalgi er...

les mer