fbpx

Vi søker kiropraktor og naprapat!

Vil du være med å videreutvikle vår klinikk? Er du en dyktig og engasjert kiropraktor eller naprapat?

Er dette deg?

Vi søker både en kiropraktor og en naprapat, som ønsker privat praksis i et spennende tverrfaglig miljø. Du er proaktiv, engasjert og har glimt i øyet. Du er faglig dyktig, sulten på utvikling og nytenkende. Du liker å jobbe selvstendig, men er samtidig samarbeidsvillig og god på teamarbeid.

Dette kan vi tilby deg:  

Torp&Co – Spesialister på muskler og ledd er en enkeltstående klinikk. Hos oss får du muligheten til å skape en egen praksis under gode rammer. Du vil jobbe i et faglig sterkt team bestående av fysioterapeuter, kiropraktor, osteopater, naprapater massasje/muskelterapeuter og personlig trenere. Her finnes det mange muligheter til deg som er sulten på nye utfordringer!

Torp&Co er klinikken med det lille ekstra! I tillegg til faglig tyngde innen behandling og trening, er vi kjent for spennende prosjekter, eventer, treningsrelaterte aktiviteter og et flott markedsteam som jobber for å utvikle Torp&Co, både innen synlighet og kundelister. Hos oss er det gøy å jobbe!

Sentral plassering

Vi holder til sentralt i Oslo, Hegdehaugsveien 31 på Majorstuen/Homansbyen. Her er det lett med parkering, trikkestopp utenfor og kun 10 min gange fra Nasjonalteateret og Majorstuen stasjon.

Send søknad og CV til daglig leder Christian Torp på mail:

christian@torpogco.no eller 92200237.