siri nesheim profilbilde

Siri Nesheim

Gruppeinstruktør

Telefon

90934593

E-post

siri.nesheim@torpogco.no
Jeg har kompetanse og et ønske om å se hele mennesket jeg jobber med, enten det er i form av skader/plager eller fysiologisk kunnskap rundt trening.

I en hektisk hverdag, kan det være vanskelig å finne tid og energi til å legge inn trening. Jeg ønsker å vise deg at det ikke alltid er så mye som skal til for å gjøre små justeringer og for å oppnå målene du har satt deg.

Jeg er utdannet personlig trener, og er i sluttfasen av fysioterapiutdanningen min. Jeg har kompetanse og et ønske om å se hele mennesket jeg jobber med, enten det er i form av skader/plager eller fysiologisk kunnskap rundt trening.

Som personlig trener liker jeg å jobbe variert. Jeg er opptatt av at kunden skal føle mestring og ha det gøy på trening, samtidig som å bli utfordret på litt nye ting. Det er viktig for meg at du og dine mål er i fokus, og jeg skreddersyr alltid programmene sammen med deg, dette for å sikre at det er gjennomførbart over en lengre periode. Med meg som personlig trener får du en trener som ønsker å optimalisere treningen din mest mulig, tilpasset deg og dine behov.

Med min erfaring fra fotballen, gjør jeg det som skal til for å pushe deg til å nå dine mål og ønsker. Jeg  har jobbet som fysisk trener i fotball, for blant annet Sogndal Fotball og LSK Kvinner Rekrutt. Ved siden av jobben i Torp&Co, jobber jeg for tiden som fysisk trener i Stabæk Fotball.