Mari Dalaker Jaeger (permisjon)

Kiroptraktor, MNKF

Telefon

92239454

E-post

mari.jaeger@torpogco.no
Jeg har jobbet som kliniker i mange år, og den viktigste erfaringen jeg har tatt med meg, er at man må se hele pasienten, ikke bare jobbe med det som er vondt.

Jeg studerte kiropraktikk ved Anglo European College of Chiropractic i 2011, og har en Master-utdanning i ultralyd-diagnostikk fra Bournemouth Universitetet i England (2018).

Jeg har jobbet som kliniker i mange år, og den viktigste erfaringen jeg har tatt med meg, er at man må se hele pasienten, ikke bare jobbe med det som er vondt. Hodepinen kan være på grunn av bekkenet. Det vonde kneet kan være på grunn av pronering i foten. Kanskje er det feil pustemønster som gjør at plagene alltid kommer tilbake igjen?

Jeg har mye erfaring med alt fra barn som har vondter til de eldste. Da jeg jobbet i Sogndal, arbeidet jeg tett med Sogndal Fotball, og i Oslo har jeg jobbet mye med fotballspillere, alpinister, tennisspillere og langrennsløpere.

Som kiropraktor stiller jeg din diagnose på grunnlag av sykehistorie, klinisk undersøkelse og eventuelle bildediagnostikk. Jeg har et stort «verktøyskrin», og bruker alt fra ultralyd, trykkbølgebehandling, såletilpasning, nåler og kiropraktisk behandling til å få deg bedre. Jeg jobber tett med andre profesjoner for å sikre at du får den beste behandlingen.

Jeg er også medlem av Norges Kiropraktor Forening, og som andre kiropraktorer jobber jeg som autorisert helsepersonell i førstelinjetjenesten, og kan derfor fungere som din primærkontakt. Med dette menes at jeg som kiropraktor både kan henvise til spesialisthelsetjenesten, andre helseprofesjoner og bildediagnostikk, samt sykemelde i inntil 12 uker.

Noen av mine favorittinteresseområder å arbeide med, er svimmelhet, hodepine, migrene, nakke og kjeve, korsrygg- og hoftesmerter, samt ultralyd.

Med tiden har jeg tatt en rekke kurs, blant annet

  • Dry needling- behandling av muskler med nåler.
  • Active Release Teknikk (behandling av bindevev).
  • Trykkbølgebehandling/Shockwave Therapy (ESWT).
  • Sålekurs/innleggssåler .
  • Stuart McGill Rygg utredning og rehabilitering.