daria filipowicz profilbilde

Daria Maria Filipowicz

Fysioterapeut

Telefon

93961828

E-post

daria.filipowicz@torpogco.no
Lytt, observer og finn årsaken.

Jeg tok min mastergrad i fysioterapi i Polen i 2014, og siden 2017 har jeg høstet erfaring i Norge, i begynnelsen som massasjeterapeut og i flere år som fysioterapeut.

Jeg har gjennomført en rekke kurs i massasje, bløtvevsterapi og manuellterapi, deriblant MTG, triggerpunktbehandling, dry-needling, kinesiotaping, Fascial Distortion Model (FDM), Five Regulatory Systems-terapier og Geodynamic-Reflective Healing Algorithm (Gral by Alexander Bielecki D.O), som er basert på manuellterapi, Clavitherapy og akupunktur. Jeg holder meg oppdatert med kursing og trening fortløpende, og forsøker kontinuerlig å utvikle meg.

Det viktigste i min terapi er å sette søkelys på årsaken til at smerten oppstår, og ikke kun ta utgangspunkt i selve smertestedet. Jeg ser på helse som noe helhetlig, og tar ikke bare hensyn til mekaniske stimuli i menneskekroppen, men også den enorme påvirkningen av menneskelige følelser, tanker, hendelser, traumer og familiebyrder.

Gjennom samtale med pasienten, henter jeg inn verdifull informasjon om smerten og problemet vedkommende har, slik at jeg kan skreddersy behandlingen best mulig. Jeg kombinerer gjerne ulike tekniker og behandlingsmetoder.

Privat er jeg mor og jeg har en stor forkjærlighet for musikk. Min kjærlighet til musikk og konserter, vekket en interesse i meg, og jeg begynte å se på helsen til utøverne. I flere år jobbet jeg backstage som massasjeterapeut, og nå for tiden tar jeg utdannelse ved The Performing Arts Medicine Association (PAMA) og ved The Musicians’Health Lab-Kensley Health Consulting. Dette for å kunne hjelpe utøvende kunstnere med deres helse, skadeforebygging og helseutdanning.