Anette Sjong Mathisen

Fysioterapeut

Telefon

95947544

E-post

anma@torpogco.no
Vil du ha en terapeut som bryr seg om deg? Book time hos meg!

Jeg liker å se helheten i mennesket og finne frem til personen og årsaken bak smertene og plagene. Jeg er genuint opptatt av pasientene mine og ønsker alltid å finne frem til den beste løsningen for at du skal få det bedre.

Jeg ble uteksaminert som fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo i 2007. Mine første 11 år som fysioterapeut tilbragte jeg på den tverrfaglige klinikken, Apexklinikken. Der bygde jeg opp god kompetanse og fikk bred erfaring fra både de ”enkle” ryggene, til de mer sammensatte plagene der både det psykiske og fysiske spiller inn. Siden 2019 har jeg vært endel av teamet til Torp&co, og jobber med alle type pasienter; vond rygg, kneskade, overtråkk, stiv nakke, smertefulle skuldre, jeg hjelper deg! Jeg har også erfaring fra min turnusperiode på Sunnaas sykehus der jeg jobbet med rehabilitering av slagrammede og pasienter med ryggmargskader.

I fem sesonger hadde jeg det medisinske ansvaret for junior og rekruttlaget på herresiden i Vålerenga Fotball. Min idrettsbakgrunn fra fotball, friidrett, langrenn og rytmisk sportsgymnastikk har gitt meg god kunnskap og forståelse for kropp, trening og skader. Jeg har også vært engasjert som instruktør for både eldretrim og bedriftstrening, i tillegg til at jeg gjør arbeidsplassvurderinger.

Fysioterapi kan bety så mangt, men jeg er en terapeut som liker å jobbe med muskulære behandlingsteknikker, jeg kan sette nåler, benytte trykkbølgebehandling og undersøke med ultralyd om det er behov for å stille rett diagnose. Ved siden av passiv behandling, er jeg svært opptatt av å få deg i gang med fysisk aktivitet og ta eierskap til prosessen tidlig. Det er bare du som kan skape endring i eget liv, men jeg hjelper deg gjerne på veien.

Jeg elsker å jobbe med rehabilitering av skader og opptrening, men kan også hjelpe deg med å komme over dørstokkmila og i gang med hverdagstreningen. Jeg er tøff, men rettferdig, og all pushing er kun for ditt eget beste! Sammen finner vi en løsning som passer for deg!