andré ingebrigtsen profilbilde

André Ingebrigtsen

Osteopat D.O

Telefon

46968411

E-post

andre.ingebrigtsen@torpogco.no
Jeg er opptatt av å se hele kroppen i sammenheng, og tilpasser alltid behandlingen til deg og dine behov.

Etter en fireårig utdanning innen osteopati ved Høyskolen Kristiania praktiserer jeg som autorisert helsepersonell og er medlem av norsk osteopatforbund.

Hos meg kan du forvente en grundig samtale og kartlegging rundt dine plager, etterfulgt av en bred kroppslig undersøkelse og behandling. Jeg skreddersyr behandlingen til nettopp deg basert på dine mål og dine forutsetninger, og gir deg praktiske verktøy og råd som bidrar til at du selv kan håndtere plagene på en god måte.

Ofte skyldes kroppslige plager en kombinasjon av fysiske, psykiske og sosiale faktorer. I første møte vil jeg derfor bruke god tid på å danne et helhetsinntrykk av deg og dine plager for å finne en behandlingsplan som passer nettopp deg. Jeg er også opptatt av å gi deg en bedre forståelse for dine plager slik at du selv kan mestre disse på en positiv og effektiv måte. Dette kan forhindre at plagene ender opp med å vedvare, eller stadig vender tilbake. Jeg tilpasser alltid behandlingen til deg og dine behov, og benytter et bredt spekter av manuelle behandlingsteknikker – både lette og kraftige, rettet mot muskler, ledd og bindevev. I tillegg bruker jeg øvelser og/eller andre aktiviteter som en del av behandlingen dersom det er behov for dette. Skulle du være usikker på om jeg er riktig behandler for deg og dine plager kan du se noen av muskel- og skjelettplagene jeg ofte blir oppsøkt for i listen under:

– Nyoppståtte og langvarige korsryggsmerter
– Svimmelhet og hodepine
– Fordøyelsesplager
– Skulder- og nakkeplager
– Albue- og håndleddsmerter
– Hofte, kne og ankelsmerter
– Kjevesmerter
– Svangerskapsplager

Book time hos meg, så finner vi sammen en løsning som passer for deg!