André Ingebrigtsen

OSTEOPAT D.O

Telefon

E-post

Som terapeut er jeg opptatt av å se hele kroppen i sammenheng, og behandler alltid etter individuelle behov.

Menneskekroppens kompleksitet har alltid fascinert meg, og da spesielt det gjensidige samspillet mellom kropp, sinn og hverdag. Som terapeut er jeg opptatt av å se hele kroppen i sammenheng, og sammen med deg finne ut hva som kan være årsaken til nettopp dine plager. Sammen setter vi opp en behandlingsplan individuelt tilpasset deg, dine mål, og dine forutsetninger.

Jeg er opprinnelig fra Bergen, men flyttet til Oslo for å studere osteopati hvor jeg nå har en bachelorgrad. Ved siden av å jobbe som muskelterapeut hos Torp&Co tar jeg også en videreutdanning innen osteopati, for å bli autorisert som osteopat. Jeg har tidligere vært aktiv innen både fotball og tennis, og trives svært godt med å være i fysisk aktivitet.

Hos meg kan du forvente en grundig samtale rundt dine plager, en bred kroppslig undersøkelse, samt muskulær behandling i form av en rekke ulike teknikker som har til hensikt å redusere smerter, lette på spenninger, og bedre kroppens funksjon. Jeg liker å behandle alt fra langvarige og uspesifikke ryggplager til idrettsrelaterte plager, hodepine og de hverdagslige «kontorplagene».

Book time hos meg, så skal jeg gjøre mitt beste for å hjelpe deg mot en bedre hverdag:)