Heidi Rameckers Prytz profilbilde

Heidi Rameckers Prytz

Kiropraktor MNKF

Telefon

94191101

E-post

heidi@torpogco.no

Jeg liker å jobbe med kroppen som helhet, og tilpasser alltid oppfølgingen etter individuelle behov.

Jeg er 37 år og har studert kiropraktikk med påfølgende mastergrad fra AECC i England. Jeg har nå over 13 års erfaring med undersøkelse, diagnostisering og behandling av nerve-, muskel- og skjelettplager. Jeg er lidenskapelig opptatt av at du skal få en grundig og trygg oppfølging, og bruker god tid på å forklare og svare på det du måtte lure på.

Kiropraktorer er ofte første instans ved akutte smerter i rygg eller nakke, og det er viktig å kunne kartlegge årsaken bak smerten.
Som kiropraktor er man autorisert helsepersonell og primærkontakt. Det skal være en trygghet å vite at jeg kan bistå på lik linje som din fastlege hvis skulle det være behov for videre utredning. Jeg kan henvise til MR og annen bildediagnostikk, ortoped eller nevrolog. Jeg har også mulighet til å sykemelde ved behov.

Jeg opplever i min kliniske hverdag at mange går rundt med ulike vondter som oppleves irriterende og et hinder for en smertefri hverdag på jobb eller trening.

Jeg bruker en mengde ulike teknikker for behandling av nedsatt bevegelse og/eller smerter i ledd og muskulatur. Behandling kan bestå av manipulasjon og mobilisering, og jeg vil ofte ha stor fokus på muskulær behandling og kan også bruke nåler. Selvsagt vil jeg gi deg råd, øvelser og andre nyttige verktøy for å hindre tilbakevendende plager, gjerne i dialog med fysioterapeut.
Jeg liker å jobbe med kroppen som helhet, og tilpasser alltid oppfølgingen etter individuelle behov.

Jeg har stor interesse for rygg- og nakkesmerter, svangerskapsrelaterte plager, hodepine/migrene og ikke minst de typiske og oftest unødvendige “kontorplagene”.
Ofte er det veldig lite som skal til før man ser endringer og opplever større grad av bevegelsesfrihet! Jeg gleder meg til å bistå nettopp deg!