Anne Langsveen

Fysioterapeut

Telefon

95121160

E-post

anne@torpogco.no

Når livet er for hektisk og hverdagen flyr av sted, hjelper jeg deg med tilpasset trening, behandling og økt livskvalitet.

Det kan være vanskelig å få tid til behandling, trening og å gjøre små, men fornuftige forandringer i hverdagen om tiden ikke strekker til. Kanskje tenker du at du burde gått til behandling for den stive nakken din eller du skulle ønske du kunne få trent bare bittelitt.

Jeg jobber helhetlig og ønsker å se hele deg. Jeg har i løpet av mine 14 år som fysioterapeut erfart at det er viktig at vi sammen lager et opplegg som er mulig for deg å gjennomføre, samt at det er faglig sterkt fra min side. Om det er massasje på benk, behandling, trening eller hjemmeøvelser, eller en kombinasjon. Det skal vi klare å løse sammen!

For å lage et optimalt behandlingsforløp er det viktig for meg at jeg har tid til å gjøre en grundig anamnese(intervju) og undersøkelse første gang vi møtes. Jeg bruker ofte ultralydsdiagnostikk som supplement i min undersøkelse for å sikre egen konklusjon på diagnosen.

I min behandling bruker jeg manuelle teknikker på benk, nåler(dry needling) og trykkbølge(rESWT). Jeg jobber aller mest med aktiv behandling og velger alltid det først om det er mulig. Det er alltid kroppens førstevalg om den kan klare det!

Jeg har videreutdannelse på slyngetesting og slyngebehandling (neuracmetoden i redcord). Dette bruker jeg om det er mange sammensatte og utfordrende plager, men jeg kan også bruke det til enklere skader/plager og trening. Jeg har mange ganger erfart at denne type behandling har hatt veldig god effekt på utfordrende og langvarige plager.

Jeg jobber mye med føtter og har gjort det hele min karriere. Jeg har sett og behandlet mang en fot og har videreutdannelse på å lage dynamiske innleggssåler. De er spesiallaget til hver enkelt fot og før jeg justerer opp ett sålepar til deg gjøres det i forkant en grundig undersøkelse. Det innebærer også vurderingen av kne og hofte og innimellom mage/rygg-region. Plager i kne, hofte og rygg kan også hjelpes av justeringer i fot, som ved å bruke en spesialtilpasset innleggssåle.

Jeg gleder meg alltid til en ny dag på jobb og de utfordringer som møter meg. Jeg vil gjøre mitt aller beste for å skreddersy en behandling for deg som gjør livet ditt litt bedre!