Anette Sjong Mathisen

Fysioterapeut

Telefon

+47 95947544

E-post

anma@torpogco.no

Vil du ha en terapeut som bryr seg om deg? Book time hos meg!

Jeg liker å se helheten i mennesket og finne frem til personen og årsaken bak smertene og plagene. Jeg er genuint opptatt av pasientene mine og ønsker alltid å finne frem til den beste løsningen for at du skal få det bedre.

Jeg er 37 år og utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Oslo. Gjennom 13 års erfaring fra den tverrfaglige klinikken, Apexklinikken, har jeg bygd opp en god kompetanse og har bred erfaring fra både de ”enkle” ryggene, til de mer sammensatte plagene der både det psykiske og fysiske spiller inn.

I fem sesonger hadde jeg det medisinske ansvaret for junior og rekruttlaget på herresiden i Vålerenga Fotball. Min idrettsbakgrunn fra fotball, friidrett, langrenn og rytmisk sportsgymnastikk har gitt meg god kunnskap og forståelse for kropp, trening og skader.

Fysioterapi kan bety så mangt, men jeg er en terapeut som liker å jobbe med muskulære behandlingsteknikker, jeg kan sette nåler og undersøke med ultralyd om det er behov for å stille rett diagnose. Ved siden av passiv behandling, er jeg svært opptatt av å få deg i gang med fysisk aktivitet og ta eierskap til prosessen tidlig. Det er bare du som kan skape endring i eget liv, men jeg hjelper deg gjerne på veien.

Jeg elsker å jobbe med rehabilitering av skader og opptrening, men kan også hjelpe deg med å komme over dørstokkmila og i gang med hverdagstreningen. Jeg er tøff, men rettferdig, og all pushing er kun for ditt eget beste! Sammen finner vi en løsning som passer for deg!

Følg meg på Instagram!