fbpx

Personlig trener

Torp&Co tilbyr:

  • Privat trening i nyåpnet studio i Oslo Plazas øverste etasje. Her vil du finne toppmoderne utstyr, og fasiliteter som motstrømsbasseng og badstue – med utsikt over hele Oslo. 
  • Personlige trenere med bachelorutdanning innen “Livsstilendring og folkehelse”.
  • Skreddersydd trening og kostholdsplaner.
  • Tilrettelagt testing før, under og etter treningsprogram.
  • Kondisjonstesting med toppmoderne utstyr.
  • Oppfølging via digitale plattformer. 
  • Våre PTer jobber tett med klinikkens terapeuter, dersom det er behov for utredning av skader eller plager.

Her kan du booke din PT-time på Oslo Plaza.

Hva kan en personlig trener tilføre deg og din helse?

Hos oss er alle spesialister innen sitt felt. Med tett samarbeid mellom både personlig trener og terapeuter, har vi det beste grunnlaget for å få deg i ditt livs beste form. Om det innebærer å løpe maraton på under tre timer, forbedre maksløft i knebøy, få bedre teknikk og kunnskap, eller rett og slett mestre de små tingene i hverdagen – så er vi her for å hjelpe deg.

Vårt fokus ligger på å skreddersy din optimale oppskrift, og sørge for at du når de målene du har satt deg, dette igjennom tett oppfølging.

Vi tar vare på deg og ser dine behov gjennom veiledende samtaler, og vi er opptatt av å skape en trygg atmosfære. Sammen med din PT, kartlegger dere hvordan du skal trene best mulig mellom PT-timene, og hvordan du skal få maks utbytte av din investering.

Treningstimene og testing foregår på treningsstudioet på Plaza hotel – Sonja Henies plass 3, Oslo. Veiledningssamtaler kan foregå på vår klinikk i Hegdehaugsveien 31 eller etter avtale med PT.

Hos oss kan du bygge ditt eget PT program. Velg hvor mange timer du ønsker og hvor ofte du vil trene, så setter vi sammen en pakke som passer perfekt for deg.

Ta kontakt med Christian for priser og informasjon:

christian@torpogco.no, tlf 92200237