Behandling

Videokonsultasjon!

Kjenner du på smerter eller ubehag? Usikker på hva som er riktig behandlingsmetode for din plage? Våre spesialister hjelper deg å finne frem til riktig behandling og terapeut – gjennom vår  nye videokonsultasjonstjeneste!

Torp&Co tilbyr fysioterapi, osteopati, kiropraktikk og fysikalsk massasje, og vi forstår godt at det ikke alltid er like lett å vite hva slags type behandling som er riktig. 

«Vi i Torp&Co ønsker at våre klienter skal få riktig behandling, tilpasset de plagene de måtte ha. Ved hjelp av vår videokonsultasjonstjeneste, håper vi å kunne veilede våre klienter i riktig retning, og sørge for at de blir sendt til rett behandling og terapeut med sine plager.» – Christian Torp, daglig leder. 

Konsultasjonstimen skjer på video og tar cirka ti minutter. Prisen er 100 kroner. 

NB! Dette er en veiledningssamtale, det vil ikke bli satt noen diagnose. 

Book din videokonsultasjonstime her.

Book en konsultansjon
hos oss i dag

Relevante artikler

Bli kjent med: Christian Thorbjørnsen

Bli kjent med: Christian Thorbjørnsen

Oslogutt. Fotballentusiast og tidligere utøver. Fysioterapeut og osteopat, med spesialisering i idrettsmedisin. 20-års erfaring med idrettsutøvere og åtte år i Rosenborg Balklub. Vi snakker om Christian Thorbjørnsen, som nå er tilbake i hovedstaden og som nylig...

les mer
Tilbake til trening og kamp

Tilbake til trening og kamp

Idrett og trening er fantastisk både for kroppen og sinnet. Men av og til kan man bli litt ivrig, bomme litt i planleggingen, eller rett og slett ha uflaks; man opplever å bli skadet. En ting er sikkert - det passer aldri å bli skadet, og det er naturlig at man ønsker...

les mer