Hverdagstips

Sporty julegavetips!

Juleaften nærmer seg med stormskritt, og du begynner snart å lete febrilsk etter julegaver til dine kjente og kjære. Nok en gang gikk du i “starte for sent-fella”, selv om du etter fjorårets hasteinnkjøp lovte at det ikke skulle skje igjen. Slapp av, det går fint! Her får du tipsene som gjør deg til årets julegavegiver!

Gi en opplevelse! 
Hva med å gi bort en tur i skogen med en treretters middag laget på bålet, et dansekurs eller en treningsdag med kafebesøk inkludert? Eller hva med et medlemskap hos DNT? Det kan oppmuntre til flere turer i skog og mark, og kanskje med overnatting på en av de mange koselige markahyttene. Er du av den ubesluttsomme typen, kan du gi bort en overraskelsesdag sammen med deg (du utsetter avgjørelsene til nyåret, og du kan velge aktiviteter ut fra hva som passer med tanke på vær, forhold og situasjon). Her er det bare fantasien som setter grenser, og du kan velge aktiviteter i en rekke kategorier og prisklasser! 


Alle har behov for litt velvære
En stressende hverdag. En lang liste med arbeidsoppgaver. Redusert søvn og høye skuldre. Kjent? Å gi noen et gavekort på massasje, badstue, spaopphold eller kanskje en PT-time, er en raus (og subtil) måte å be noen om å ta en pause i hverdagen. Kanskje er det akkurat det din venn, kjæreste eller familiemedlem trenger for å få overskudd i hverdagen. Her kan du komme som en reddende engel med din julegave!

Spiselige gaver er både rimelig og digg
Det er ikke bare velvære og egentid som er viktig for å få overskudd i hverdagen, mat og næring er vel så viktig. Her er det kun kreativiteten som setter grenser for hva du kan lage og gi bort. Her kommer noen gode og helsebringende forslag:

Lag hjemmelaget granola, energibarer eller kjern ditt eget mandelsmør. Det er mye lettere enn du kanskje tror, og dette er noe både bestemødre, brødre og venninner vil sette pris på. Det går også an å kjøpe inn tørrvarer til for eksempel brød, pannekaker eller muffins. Blandingen legger du selvsagt i en fin krukke og du legger ved en liten lapp med fremgangsmåte. Og vil du ha selskap mens du lager dette, inviter til juleverksted, da vel! 

Ingenting i veien med de tradisjonelle og harde pakkene
Kanskje har du tradisjon for å gi harde pakker til jul? Pulsklokke, løpevest, joggesko, treningsstrikker, kettlebell, yogamatte, massasjeapparat. En bok om fysisk eller mental trening. Dette er gaver som passer til den aktive, men også til de som planlegger å gå inn i det nye året med mer sporty vaner. Er gaven til en person som tar utfordringer på strak arm, hva med å legge til en liten utfordring? – 10.000 daglige skritt, ta i bruk joggeskoene minst to ganger i uka, legge inn en økt med kettlebell ukentlig eller inviter vedkommende med på en løpetur sammen med deg. Dette kan være både motiverende og morsomt, og ikke minst gir gaver som dette en skikkelig kickstart på det nye året! 

Nyt førjulstida og senk skuldrene
Det er altså ikke for sent å komme i gang med julegavene, og som du kan se over, er valgmulighetene mange. Start med å sette et budsjett for årets julegaver, finn ut hvem som skal få gaver og bruk forslagene over som inspirasjon. Senk så skuldrene og kos deg med å fikse gaver til de du er glad i. Du kommer i mål i år, også. 

Og til slutt – Bruk gjerne denne artikkelen som inspirasjon til din egen ønskeliste. Kanskje er det du som trenger en massasjetime eller nye løpesko? 

God julegavehandel! 

Book en konsultansjon hos oss i dag

Book time med en av våre spesialister…

Relevante artikler

Trappeløp – spenst, styrke og kondisjon

TRENINGSTIPS

Det er vår og løpetid!

TRENINGSTIPS

Dette skal du tenke på når du skal kjøpe nye joggesko!

Ta kontakt med oss