Vi har kommet til midten av desember, og det er fortsatt noen julegaver som gjenstår. Men hva kjøper man til den som har «alt?» Her kommer noen tips fra oss i Torp&Co.

Gi en opplevelse!

Hva med å gi bort en tur i skogen med middag laget på bålet, en kulturell opplevelse, eller en treningsdag etterfulgt av restaurantbesøk? Eller hva med et gavekort hos en av de mange badstuene i byen vår, eller kanskje et medlemskap hos DNT? Det kan oppmuntre til flere turer i skog og mark, og kanskje med overnatting på en av de mange koselige markahyttene. Trenger du litt mer tid til å tenke på hva du skal gi, gi en overraskelse. Her kan du for eksempel ta mottageren med på en ekskursjon ut av byen på nyåret, eller invitere til middag. Her er det bare fantasien som setter grenser, og du kan velge aktiviteter i en rekke kategorier og prisklasser!

Litt velvære? Ja, takk!

En stressende hverdag. En lang liste med arbeidsoppgaver. Redusert søvn og høye skuldre. Kjent? Å gi noen et gavekort på massasje, badstue, spaopphold eller kanskje en PT-time, er en raus (og subtil) måte å be noen om å ta en pause i hverdagen. Kanskje er det akkurat det din venn, kjæreste eller familiemedlem trenger for å få overskudd i hverdagen.

Book en konsultansjon hos oss i dag

Book time med en av våre spesialister…

Relevante artikler

Trappeløp – spenst, styrke og kondisjon

TRENINGSTIPS

Det er vår og løpetid!

TRENINGSTIPS

Dette skal du tenke på når du skal kjøpe nye joggesko!

Ta kontakt med oss