Prosjekter

Johanne Killi – Veien til OL

23 år gamle Johanne Killi fra Dombås, er en av verdens beste freeski-utøvere. Nå forbereder hun seg til OL i Beijing i 2022, hvor målet er å vinne gull. Sammen med produsent Kristian Andersen skal vi i Torp&Co bli bedre kjent med freeski-kjøreren, og følge henne på reisen mot å nå det store målet. Resultatet blir en videoblogg som du kan se på vår YouTube-kanal!  

Hvert år setter vi i Torp&Co av midler til et utvalgt prosjekt innenfor et tema vi engasjerer oss i. Vi kaller det Torp&Co Projects

– Med Torp&Co Projects ønsker vi å trekke ut av behandlingsrommet, og støtte eller starte prosjekter vi har tro på. Et prosjekt vi mener kan være en god kilde til sosial- og kulturell utvikling, glede og inspirasjon, både for de som deltar, for publikum og for oss, sier Christian Torp, daglig leder i Torp&Co.

I årets prosjekt skal vi følge freeski-kjører Johanne Killi på veien mot OL i Beijing i 2022, og hjelpe henne med å oppnå den store drømmen, det å vinne OL-gull.

Reisen dokumenteres på film 

Produsent Kristian Andersen og Johanne Killi.
Foto_Kristian Andersen

Killi har en imponerende merittliste, med 11 pallplasseringer fra verdenscupen, syv XGames-medaljer og en 5. plass i OL fra 2018. Nå ligger alt fokus på neste års Olympiske Leker, hvor målet er å ta gullet hjem. For å nå målet, er det viktig med tilrettelagt trening og god oppfølging fysisk og psykisk.

– Vi skal bistå Killi med det hun måtte trenge av behandling, trening og støtte, utenom det hun har tilgang til på landslaget, forteller Christian Torp om prosjektet, som skal dokumenteres og bli en videblogg hvor publikum kan følge idrettsutøveren på reisen mot det store målet. 

Freeski ble en OL-gren først i 2014, og det er en idrett som har fått mindre oppmerksomhet. Det vil Killi gjøre noe med.

– Jeg har så stor glede av denne idretten, og jeg elsker det jeg driver med! Med videobloggen ønsker jeg å invitere publikum inn i min verden, gi de mulighet til å bli bedre kjent med freeski-kjøring som idrett, og gi de innblikk i hvordan livet til en ekstremsportutøver er, sier Johanne Killi.  

En skientusiastisk produsent

Vi har fått med oss Kristian Andersen på laget, en produsent med stor lidenskap for ulike typer ekstremsport, og en ekte skientusiast! Sjekk ut hans Instagram-konto her.

– Da Christian Torp ringte meg og spurte om jeg hadde lyst til å være med på dette prosjektet, fikk jeg full tenning, forteller han. – Vi skal filme Johanne både høyt og lavt, og med denne serien ønsker vi å vise publikum hvordan det er å leve som en av verdens beste kvinnelige freeski-utøvere. Vi skal dokumentere alt det harde arbeidet som ligger bak, både fysisk og psykisk, og også de utfordringene hun eventuelt vil møte på veien i forberedelsene til OL. Og kanskje kan vi spre litt skiglede til folket, avslutter han. 

Første episode av «Johanne Killi – Veien til OL-gull» kommer 5. februar, og kan sees på vår YouTube-kanal. Episodene legges ut fortløpende frem mot OL i 2022.

Foto_Christoffer Schach

Mer om Torp&Co projects

Torp&Co Projects ble etablert i 2016. Siden da har vi gjort veldig mye spennende, deriblant dette: 

I fjor ønsket vi å sette fokus på selvmord blant menn, og i samarbeid med Mental Helse utviklet vi kampanjen Strong Not Silent. I 2016 arrangerte vi fotballturnering for barnehjem i Mombasa i Kenya sammen med The Bella Foundation. Vi har laget verdens største vannsklie, og med jazzutgivelsen «Urban Gardening» i 2018, et samarbeid med Jacob Young og Oslo Session Records, fikk vi realisert et kulturelt drømmeprosjekt. 

Book en konsultansjon hos oss i dag

Book time med en av våre spesialister…

Relevante artikler

Trappeløp – spenst, styrke og kondisjon

TRENINGSTIPS

Det er vår og løpetid!

TRENINGSTIPS

Dette skal du tenke på når du skal kjøpe nye joggesko!

Ta kontakt med oss