ERGONOMITIPS

Hva kan din bedrift få ut av Torp&Co LIVE trening?

Den nye hverdagen vår har blitt «den nye normalen». Jobbsituasjonen er vel det som har preget de aller fleste av oss. Savner du de hyggelige stundene med kollegaene over lunsjen? Eller de 5 minuttene ute for å trekke litt luft? Sosialisering er viktig for fellesskapet og motivasjonen. Vi i Torp&Co – Spesialister på muskler og ledd, er ledende på bedriftsmarkedet når det gjelder å bidra til et sunnere arbeidsmiljø gjennom fysikalsk behandling og trening på bedrift. Vi har tilpasset oss «den nye normalen» og fortsetter med det vi er gode på! Vi tilbyr online LIVE trening til bedrifter gjennom ergonomisk streching, styrketrening og yoga. Les mer om tilbudet her.

Produsent Kristian Andersen og Johanne Killi.
Foto_Kristian Andersen

Skal vi liste opp alle fordelene ved å trene regelmessige blir dette en lang artikkel. Vi er alle klar over helsegevinsten ved å legge om til en aktiv livsstil. Rettet mot arbeidslivet kan trening gi deg bedre arbeidsevne gjennom bedre konsentrasjonsevne, bedre søvn og økt overskudd. Det kan også styrke en av de viktigste egenskapene i arbeidslivet, nemlig stressmestring. 

Hva kan din bedrift få ut av Torp&Co LIVE trening?

Under normale omstendigheter er sosialisering en selvfølge i hverdagen og behovet for sosialisering blir automatisk dekket. Vi møter kollegaer, sitter i møter, spiser lunsj og nettverksbygger over jobbmiddager. På fritiden hygger vi oss gjennom møter med venner, bekjente og familie. Er du en av de ekstremt introverte, kjenner du deg kanskje ikke igjen, men for gjennomsnittsmennesket gir utfallet av «den nye normalen» et stort behov for økt sosialisering. Impulser, bekreftelser og kommunikasjon betyr mye for arbeidsevne og resultater. «LIVE trening» gir ikke bare en fysisk helsegevinst, men også muligheten for kollegaer å møtes på et fast tidspunkt. Noe sosialt å forholde seg til. Når de fysiske møtepunktene er borte, hjelper «Torp&Co LIVE trening» bedriften med å skape en virtuell møteplass, som i tillegg er helsebringende! 

«LIVE trening» gir en følelse av teamarbeid og fellesskap. Du utfører selve økten alene, men du er ikke alene om å utføre økten. Det er motiverende og inviterer til latter, smil og samtaler som ikke er jobbrelatert. En liten energigivende pause i arbeidsdagen.

«LIVE trening» gir deg kontinuitet og vi i Torp&Co mener at kontinuitet er nøkkelen til suksess. Vi leverer tidsnøyaktige økter etter avtale, og resultatene du ønsker kan du oppnå sammen med oss. Husk at resultater, ikke bare rettet mot trening, men også generelt i arbeidslivet, krever prioritering og rutiner. 

Hjemmekontor betyr, for mange, ugunstige arbeidsstillinger og sjanse for skader og plager. Musearmstiv nakke og korsryggplager er faste gjengangere. «LIVE trening» har fokus på å holde deg skadefri med enkle øvelser tilrettelagt hjemmetilværelsen.

«LIVE trening» er et produkt satt sammen av livsstilsveileder, personlig trener og fysioterapeut. Du kan til enhver tid forvente at øktene kjøres LIVE og ikke er forhåndsinnspilt. Dette gir mulighet for dialog med instruktør både før, under og etter økten. 

Vi i Torp&Co tror at tilgjengelighet og tilretteleggelse av trening utgjør forskjellen på om du fullfører eller «detter av». «LIVE trening» er lagt opp slik at det skal være enkelt for deg, og ikke minst gjennomførbart. Det eneste vi forventer er at du logger deg inn i det digitale møterommet – og det er noe vi alle er blitt særdeles dyktige på 😉

Kontaktinfo her eller ring daglig leder Christian Torp på 92200237. 

Book en konsultansjon hos oss i dag

Book time med en av våre spesialister…

Relevante artikler

Trappeløp – spenst, styrke og kondisjon

TRENINGSTIPS

Det er vår og løpetid!

TRENINGSTIPS

Dette skal du tenke på når du skal kjøpe nye joggesko!

Ta kontakt med oss