Behandling

Dagens hektiske livsstil, med overflod av informasjon via internett, sosiale medier og andre kanaler, kan bidra til at nervesystemet vårt blir overbelastet, noe som ofte bidrar til stress og tretthet som følge. Hode- og ansiktsmassasje er ikke bare avslappende og behagelig, den har også flere fysiske og mentale helsefordeler!

Forskning viser at regelmessige massasjebehandlinger har en positiv effekt på kroppens immunsystem, noe som kan trengs nå som mange av oss er inne i en periode med forkjølelse og sykdommer. En massasje er et godt supplement for deg som lever et aktivt liv, og i tillegg til dens avslappende effekt på kroppen din, gir du deg selv og ditt sinn en sjanse til å slappe av, uten inntrykk og påvirkning fra det ytre miljø.

Som vi alle vet er det nakke og skuldre som støtter hodet, og det er i disse områdene hvor det ofte er spenninger og smerter. Sirkulasjon til og fra hodet kan være begrenset på grunn av spenninger i omkringliggende muskler og bindevev. Dette kan redusere strømmen av næringsstoffer og oksygen. I mange tilfeller er hodepine, migrene og smerter i kjevemuskulaturen forårsaket av stress, spenninger, nervøsitet, intens tenking og stor konsentrasjon. Så hodet og ansiktet må være avslappet for å fungere optimalt, for at vi skal holde oss friske og våkne, føle glede og eufori.

Hode- og ansiktsmassasje, i tillegg til massasje av nakke og skuldre, er en fantastisk mulighet til å la musklene slappe av, og har flere fysiske og mentale helsefordeler.

Hode- og ansiktsmassasje er effektivt for blant annet:

  • Avslapning
  • Øke blodsirkulasjonen
  • Stimulere lymfesirkulasjonen
  • Redusere stress 
  • Forhindre hodepine og migrene
  • Stimulere sentralnervesystemet
  • Styrke sansene våre (syn, hørsel, lukt og smak)
  • Forbedre hudens elastisitet
  • Redusere hevelse

 

Mange opplever stiv rygg og nakke etter en stressende dag på jobben, og da kan det være verdifullt å bestille time for massasje for å unngå smerter og anspente muskler i kroppen. Regelmessige besøk hos massøren kan også ha forebyggende effekt, slik at du faktisk ikke rekker å bli så stiv i kroppen mellom hvert besøk og behandling hos terapeuten. 

Har du aldri prøvd hodemassasje før? Da er det på tide!

Ta kontakt med fysioterapeut og massasjeterapeut Isabelle Nygårds her.

 

Book en konsultansjon hos oss i dag

Book time med en av våre spesialister…

Relevante artikler

Trappeløp – spenst, styrke og kondisjon

TRENINGSTIPS

Det er vår og løpetid!

TRENINGSTIPS

Dette skal du tenke på når du skal kjøpe nye joggesko!

Ta kontakt med oss