fbpx

Ragnhild Nygaard

Fysioterapeut og Personlig trener
93699479
ragnhild.nygaard@torpogco.no
Hegdehaugsveien 31
Bestill time

Lyst til å komme sterkere tilbake etter en skade? Har du smerter i kneet som forhindrer deg i hverdagen? Eller er du rett og slett lite motivert? Da kan jeg hjelpe deg!

Jeg ble ferdigutdannet som fysioterapeut ved OsloMet i 2020, og som nyutdannet har jeg oppdatert kunnskap om trening, forebyggende behandling og rehabilitering. Ved siden av en bachelorgrad i fysioterapi har jeg også studert kostholdsveiledning, samt idrettsvitenskap. Jeg har jobbet flere år på Østeråsklinikken som treningsveileder og har også vært fysioterapeutassistent i Haslum HK i to år. Det siste året har jeg jobbet som personlig trener ved siden av turnustjeneste i Kongsvinger.

Hva kan en 25-åring fra Innlandets dype skoger tilby deg? Jeg har stor tro på aktiv behandling for langsiktige resultater, og mener samtidig at et helhetlig fokus er avgjørende. Det hjelper lite å behandle nakkesmerter som egentlig kommer fra stress og ugunstige arbeidsstillinger. Tett dialog, motivasjon og progresjon i behandlingen er viktig for meg. Sammen skal vi komme fram til og gjøre de justeringene som trengs for at du skal få det best mulig. Som regel er det lite som skal til, men jeg bistår deg på veien og gir deg råd, øvelser og konkrete tiltak som du kan ha i din verktøykasse framover.

Jeg har erfaring med muskel- og skjelettplager, nevrologi, deriblant også svimmelhet, ortopedi og også trening etter gjennomgått hjerteoperasjon. I tillegg har jeg stor interesse for arbeidstrening- og tilrettelegging. Jeg jobber stadig med å utvikle meg som fysioterapeut, og til høsten tar jeg grunnkurs i trykkbølgebehandling.

Du kan også ta kontakt med meg som personlig trener. Jeg elsker å se folk oppleve glede og fremgang i treningen, og strekker meg langt for at du skal nå dine mål. Tilrettelegging er alfa omega i en hektisk hverdag, og jeg tilpasser meg dine behov – uavhengig om du trenger en kickstart, en detaljert treningsplan eller har et konkret mål for øyet.

Er du usikker på om jeg kan hjelpe deg? Ta kontakt i dag, så finner vi en løsning!