fbpx

Birgitte Jensen

Massasjeterapeut
+47 48126675
birgitte@torpogco.no
Hegdehaugsveien 31

Jeg bryr meg! Jeg utfordrer deg! Jeg tar din suksess personlig!

Jeg er 31 år gammel og jobber som muskelterapeut. Min utdannelse tok jeg på  Axelsson Bodywork School, og  jeg har jobbet på Torp&co klinikken de siste 6 årene.

Min spesialisering er forebygging og behandling av muskel og ledd- plager, og jeg jobber med alt fra alvorlige skader og plager (prolapser, avrivninger, betennelser, korsbånd) til de klassiske plagene (spenningshodepine, skulder, rygg, musearm, tennisalbue og isjias).

Tett samarbeider med mine kollegaer, leger og idrettsleger  er viktig for å finne frem til den behandlingen som passer deg best, slik at du blir raskest mulig bra.

Jeg har en genuin interesse for mennesker, er nysgjerrig og et stort ønske om å hjelpe. Idrett og helse er en viktig del av livet mitt, og jeg trener selv en blanding av mobilitet, styrke og balanse. På denne måten utfordrer jeg meg selv både fysisk og psykisk,  samtidig som det er gøy.

Hundre prosent tilstedeværelse i jobben min med fokus på deg som kunde er viktig for en god behandlingsopplevelse. Jeg vil lindre smerte, få resultater, og skape økt bevissthet om din kropp gjennom behandling og trening.

Følg meg på Instagram!