Referanser

 • Vi i Fjeldheim & Partners er strålende fornøyd med bedriftsavtalen vi har med Torp & Co. Våre medarbeidere har stressende arbeidsdager med intens jobbing foran skjerm, og det å få løsnet opp i vonde og stive muskler uten å måtte forlate arbeidsplassen er noe de ansatte har stort utbytte av.

  Ståle A. Møystad Østhaug
  adm dir
  fjeldheim&partners as

 • De ansatte i Carnegie er veldig fornøyde med avtalen vi har inngått med Torp&Co Bedriftsmassasje. Interessen for behandlinger har vært så stor at vi måtte øke antall behandlingsdager fra 2 til 6 ganger per måned. I vår bransje blir det lange dager foran pc’n og mange sliter med muskel – og belastningsskader. Massasjebehandlingen vi får fra Torp&Co virker både reparerende og forebyggende. Vi kan gi våre beste anbefalinger!

  Christine Eriksen
  Prosjektleder

 • Qvisten Animation har mange data-nerder i staben, og det er vi veldig stolte av. Men de får jo musearmer og stive skuldre og vonde rygger mens de sitter og animerer de herligste filmer. Men så kommer flinke massører fra Torp & co og minimerer skadene, heller balsam på nervene og får armer og bein til å virke igjen. Takk.

  Rasmus A. Sivertsen
  Qvisten Animasjon

 • Både jeg og ansatte i Se og Hør og Aller Media har stort utbytte av bedriftsavtalen vi har med Torp&Co Bedriftsmassasje. Hans dyptgående massasjebehandling forebygger sykefravær og hjelper oss i en aktiv og utfordrende hverdag. Ja, det kan virkelig gjøre den store forskjellen når smerter ev ulike grunner har begynt å sette seg litt for hardt i kroppen.

  Ellen Arnstad
  Se & Hør

 • I KPMG har massasjetilbudet til Torp & Co blitt svært populært på kort tid. I vårt hektiske arbeidsmiljø, med mange stramme tidsfrister og store leveranser, blir det høyt verdsatt med et tilbud som kan bidra til å forebygge stive kontorkropper. Vi er svært fornøyde med både kvaliteten og profesjonaliteten til Torp & Co.

  Ola Melby
  Hr sjef KPMG

 • Først så har vi lyst til å takke Torp & Co for at dere tok kontakt med oss! Vi i Mastiff er strålende fornøyd med denne avtalen. Den er meget nyttig, både for bedriften i forhold til reduksjon av sykefraværet, for forebygging av belastningslidelser og ikke minst for økt medarbeidertilfredshet. Torp & Co er dyktige på samarbeid, service og har meget dyktige massører! Kan absolutt anbefales!

  Gustav H. Jansen
  Adm. dir. / CEO Mastiff

Kunder