Blogg

Publisert: 2017-03-08

Løp Holmenkollstafetten og gi blinde synet tilbake

Som du kanskje allerede vet, foregår Norges største friidrettsarrangement Holmenkollstafetten førstkommende lørdag. Visste du at ditt lag kan gjøre en enorm forskjell? I år kan laget ditt gi ti blinde mennesker i den tredje verden synet tilbake. 

Les mer
Publisert: 2017-03-08

Løpesesongen er i gang

Påsken er slutt, og løpesesongen er for alvor i gang igjen. Her er noen korte tips til deg som skal i gang med løping

Les mer
Publisert: 2017-03-08

Sender du kroppen på service?

Hvis det skjer noe med bilen din, for eksempel du punkterer eller motoren lager rare lyder, hva gjør du? Er du som meg og de fleste andre jeg kjenner, ringer du et verksted og booker time umiddelbart. Å ta bilen til regelmessig service tar de fleste av oss som en selvfølge. Det fascinerer meg at mange mennesker ikke tar service på kroppen like alvorlig.

Les mer
Publisert: 2017-03-08

9 enkle tøyningsøvelser

​​Ved mye stillesitting og lite aktivitet er det vanlig at kroppen blir stiv. Mange vet at bevegeligheten vår ofte blir dårligere når vi blir eldre. Tøyning hjelper deg med å beholde fleksibiliteten i kroppen, og øker blodsirkulasjonen, noe som er med på å forebygge muskel- og skjelettplager. Vi gir deg 9 enkle tøyningsøvelser som du kan gjøre både på kontoret og hjemme.

Les mer
Publisert: 2017-03-08

Gode sko er viktig for en sunn rygg!

En kilde til vond rygg, som mange glemmer, er feil skotøy. Dersom grunnmuren i et hus er skjev eller feil satt opp, er det vanskelig å bygge rett oppå. Tilsvarende er det med føttene våre. Dersom de belastes feil, er det sannsynlig at det blir feilbelastninger lenger opp i kroppen, noe som ofte kan føre til vondt i ryggen.

Les mer
Publisert: 2017-03-08

Hvordan unngå musesyke

I følge en undersøkelse har så mye som 2 av 3 kontoransatte i Norge tidvis smerter/plager i håndledd, armer, skuldre eller nakke, som følge av jobb med datamus. Samtidig svarer 3 av 10 at de ikke har gjort noe for å bli kvitt eller forebygge plagene.

Les mer